spotlight

Nieuws

spotlight

voice-over

spotlight

Demo's

Nieuws

Vlaanderens Trots: Melk!

Tijdens Agriflanders in Gent werd een korte maar interessante film over de melkveehouderij voor het eerst getoond. Gert De Mangeleer, Vlaams topchef, toont een aantal overheerlijke gerechten met melk. De voice-over in de productie werd door ons ingelezen. Als je de film wil zien (+- 25min) kan je kijken op deze website: www.vlaanderens-trots.be

nieuwe video demo

Bent u op zoek naar een voice-over voor uw bedrijfsfilm, reportage of reclamespot? Bekijk hiernaast onze nieuwe videodemo!

 

 

Samenwerking met Tel Aviv en New York

Een paar maanden geleden werd ik gecontacteerd door een stemmenbureau uit Tel Aviv. Ze wilden graag beroep doen op mijn stem, ze werkten in opdracht voor een bedrijf in New York dat gepersonaliseerde video's maakt (Sunday Sky). Zij hadden dan weer een opdracht gekregen van Telenet. In verschillende online sessies werd de audio opgenomen en geregisseerd met mensen uit alle hoeken van de wereld die gelijktijdig achter hun computer zaten. It's a small world :-)

Veiligheidsfilm Procter&Gamble

In veel bedrijven kom je niet zomaar binnengewandeld. In vele sectoren moet elke bezoeker eerst een veiligheidsfilm zien en soms zelfs een aantal testvragen beantwoorden, dan pas gaat de deur open. Dat is ook zo bij Procter & Gamble. Voor hun recentste film deden ze beroep op HalloMedia. De voice-overtekst moest ingelezen worden door een informatieve en toch warme stem.

PlattelandsTV doet beroep op HalloMedia

PlattelandsTV zendt sinds kort lineair uit op Kanaal 22 van Telenet. Er worden dagelijks verschillende reportages uitgezonden. Els De Craecker is 1 van de stemmen die je geregeld zal horen als voice-over.

nieuwe videodemo